Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2013 10:53 - Туристически гид за Белоградчик
Автор: toursbelogradchik Категория: Туризъм   
Прочетен: 925 Коментари: 0 Гласове:
1




Какво представлява туристическият гид и защо той е подходящ за гостите на Белоградчик?

Решили сте да посетите Белоградчик, но нямате много добра идея къде да отидете и какво да видите, освен крепостта "Калето" и пещерата "Магура"? Искате да видите скалите, но не знаете от къде, с изключение на гледката от крепостта? Отивате на тези две места и след това не знаете какво повече да правите? Съжалявате, че сте пътували отдалеч, а сте запълнили само 5-6 часа от деня си?

Грешката не е у вас. Околността на Белоградчик е обширна и изпълнена с множество забележителности и пътеки, като дори местните жители рядко ги познават всичките. Но истинското изживяване на скалите не е от улиците на града, макар да се виждат и от там, а се постига чрез разходка сред тях. Именно това е истинският туризъм в Белоградчик, който досега не се предлагаше. За да поправим това, предлагаме услугата Туристически гид за Белоградчик. Тя се основава на доброто изследване и познаване на района. Предлага се от негови многогодишни изследователи и любители, които познават множество интересни места и пътеки и свързаните с тях истории, както и техните потайни мистерии. 

Усугата представлява форма на алтернативен туризъм, който е насочен лично към посетителя и се съобразява с неговите предпочитания - гъвкава е. Предлага се под формата на разходки с разкази и беседи в неформален, приятелски стил. Разходките се изразяват в посещения на красиви и интересни местности и забележителности, като се използват стари пътеки сред Белоградчишките скали и гори. Налични са както близки, така и отдалечени местности, лесни и трудни преходи с различна продължителност, подходящи за всички възрасти, интереси и предпочитания. 

Посещенията на местностите могат да се съчетават, така че да се получи оптимална по времето си разходка, например за половин или един ден. 

В следващите теми ще бъдат представени различните основни разходки, които се предлагат.

Харесайте и страницата ни във Фейсбук: Tourist guide for Belogradchik




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toursbelogradchik
Категория: Туризъм
Прочетен: 32981
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930